STARTSIDAN | SALONGEN | PRODUKTER | BRÖLLOP/FEST | BILDGALLERI | EVENEMANG | PERSONAL | KONTAKT

Personal


Ulrica
Har drivit KLIPP & KRYLL sedan 1993.Tog min gesällexamen 1990 i Göteborg som både dam- och herrfrisör. Öppnade 1990 min första salong på Friskvårdhuset i Kristianstad, flyttade sedan min verksamhet till Red Nails 1992 och hyrde stol där i ca ett år och öppnade därefter Klipp & Kryll i ”Gallerian ”, hösten 1993. Diplomerad öronhåltagare. Utbildad på frisörskolan på Ester Mosessons Gymnasium på Järntorget, Göteborg.

- Att arbeta som frisör är både roligt och inspirerande.
Som en gammal frisör lärare sa till mig en gång var att:
Om du någon gång skulle känna dig fullärd som frisör, är det dags att byta yrke, tänk på att man aldrig blir fullärd som frisör! För att vara en bra frisör måste man utvecklas hela tiden och hämtar ny inspiration från modevärlden.
Några kloka ord att tänka på.


Bor i Fjälkinge. Gift med bagare/konditorn Magnus och har två barn Josefine född-92 & Joacim född-95.

Anna
Började som elev på KLIPP & KRYLL 2003 och tog min student examen 2004.
Efter det började jag att arbeta på KLIPP & KRYLL som färdigutbildad frisör. Diplomerad öronhåltagare. Utför även frans & brynfärgning samt hårförlängning/extensions. Utbildad på frisörprogramet på C4-Gymnasiet.

Tycker om att få fria händer med både färg & klippning.

Bor utanför Fjälkinge. Sambo med Dennis.

Jessica
Har varit på KLIPP & KRYLL sedan 2005 som elev och efter min studentexamen 2008 började jag arbeta som färdigutbildad frisör. Diplomerad öronhåltagare. Utbildad på frisörprogramet på Milner Gymnasiet.

Tycker om roliga utmaningar inom hår världen.

Bor i Hässleholm ,men kommer från "vackra Kristianstad".

Sofia
Började som elev på KLIPP & KRYLL 2000 och efter min utbildning fick jag anställning som färdig utbildad frisör 2004. Tycker om allt inom hår branschen. Utför frans & brynfärgning.

0-100 år och alla är välkomna!

Bor på Helgedal med sambo Martin och har två barn Moa född-03 & Malva född-06.

Ida P
2003 började jag som elev och efter min studentexamen 2005, började jag som färdig utbildad frisör på KLIPP & KRYLL. Diplomerad öronhåltagare och utför allt inom hårförlängning/extensions. Frans & brynfärgning. Utbildad på frisörprogramet på C4-Gymnasiumet.

Långt som kort, lockigt eller rakt hår, här fixas allt!

Bor i Vinslöv med sambo Jon och lilla dotter NEA född-08.

Ida N
Har gått min frisörutbildning på StenforsaSkolan i Sibbhult. Jag började som elev på KLIPP & KRYLL 2006 och när jag tog min studentexamen 2009, började jag arbeta som färdig utbildad frisör på KLIPP & KRYLL.

Tycker om utmaningar ,fixar allt inom hår.

Kommer från Knislinge men bor i centrala Kristianstad.

Marianne
Våren 2010 började jag som elev på KLIPP & KRYLL. Jag är inne på mitt sista år och är färdig med min frisörutbildning juni 2011.

Fixar allt inom hårvård och till reducerade priser.

Bor i Åhus och är en duktig idrottstjej.